Direktlänk till inlägg 13 januari 2012
Jag har ett litet tips för er som gillar veckomatsedlar.
För ett tag sen skrev jag upp alla maträtter vi brukar laga, med hjälp av de lapparna är nu matplaneringen lätt.
Jag delade upp det lite bland de olika rätterna, som fiskrätter, färs, kött osv.
Jag gillar att ha en viss fördelning på en vecka. Så man inte äter färs varje dag.
Jag skrev även upp "nåt nytt" och "hämtmat" för det kan man väl få ibland.
Med hjälp av dessa lappar har jag nu fått ihop nästan 4 veckors meny.
Då kan man åka till Maxi och storhandla, pastasorter och köttet. Allt i frysen, bara att koplettera potatis, mjölkprodukter, frukt och grönt.
Veckans kommande meny ser ut såhär...
Fredag: kyckling i ugnen på cremefraiche blandning i gratängform
Lördag: lammfärsbiffar m fetaost och rostade rotfrukter och kall sås
Söndag: Hemmagjord pizza
Måndag: Chiliconcarne med ris
Tisdag: Matvete "wook" med bl.a chorizo
Onsdag: pojkarna äter kålpudding från frysen
Torsdag: pojkarna äter fiskpinnar och mos
Fredag: ingen hemma
Lördag: om vi orkar nån sorts wellington med potatisgratäng och rödvinssås
Söndag: Paj
Kanske kan ha hjälpt nån med lite tips.
Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan. Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll. Idag har Lukas åkt till Richard...
Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...