Direktlänk till inlägg 4 april 2011

All you need is VAB

Av Emilie - 4 april 2011 08:34

Idag är det VAB igen, och imorgon.

Så länge Lukas äter penicillin så stannar jag hemma hos honom.

Han ska ju ha det 3 ggr om dan. Antingen 1 timme efter mat eller 2 timmar innan mat. Vilket är lite tight när Lukas äter typ var 3e timme.

Det blir lite krångligt när han sover middag på dan, så det blir 1 gång på morgonen och en på eftermiddan och sen 1 gång innan säng. Så nu måste vi hålla honom vaken efter kvällsmaten och få i honom medicinen.


 

Såhär trött hann han bli igår. Vi hade en bra plan. Men att Lukas skulle sitta och smaksa pizza i 1 timme ingång inte riktigt i planen :) Så han låg här i soffan och mös till Timmy.


Det går fortfranade bra att få i honom medicin, så länge han får små chokladbitar som muta. Nu har vi bytt ut sprutan mot sked eftersom det inte är så lätt att få in det smidigt utan värsta sprutet i munnen på honom.


Nu är det bara 2 bitar choklad kvar så ikväll får vi testa med mörk choklad, men det är ju också gott så det blir nog inga problem.


Igår tittade vi på Gullivers resor, den nya filmen med Jack Black. Jag trodde den skulle vara riktigt bra. Men jag somnade, den var ganska långtråkig i början. Jag får väl undersöka slutet idag när Lukas sover.


Frågan är ju vad vi ska hitta på nu när vi ska vara hemma i 2 dagar.

Imorgon går vi nog ner till vårt "gamla häng" Småfolket, i kyrkan. Där får vi nog se måånga gravidmagar :)

Det är ju lite synd att Lukas inte kan gå på dagis nu, han är ju som helt normalt frisk förutom magen då. Den blev helt förstörd på en gång av penicillinet. Så han kan gott behöva leka av sig lite.


I fredags på Maxi kunde jag inte låta bli att köpa dessa fina blommor. 3 st 10 pack för 25:- Synd bara att dom inte lukat så gott.


  Lukas i sina födelsedags kalas kläder, som han hade på sig hos Fidde och Bettan i lördags. Han gick igenom sin bokhög.


Sen blev han sådär trött igen, i väntan på medicinen :)

Bästa stället att mys på.



Idag ska det tydligen bli 15 grader. Gärna för mig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards