Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

Lite lyx

Av Emilie - 29 februari 2012 21:08

Jag lyxar till det och lånar Richards dator och bloggar, det är så skönt med en stationär dator.

Varför det vet jag inte, men jag gillar det tillfälligt... han har ställt upp sin dator på "matsals"bordet. Han orkade aldrig bära upp det efter hela helgens dataspelande i Ängelholm tror jag.

Det var ganska trevligt att ha honom så när igår när han satt här och spelade. Ville jag fråga honom nåt kunde jag det och kom jag på nåt jag skulle säga så kunde jag göra det direkt. Annars glömmer jag det alltid tills han kommer ner igen. MEN jag ska nog sprita händerna efteråt, för hans tangentbord är sjukt ofräscht.

Så pass att det borde åka direkt ut i soporna, en gång i tiden var det dyrt och det håller ju ännu så han får la behålla det :)


Rilles hemska förkylning gick över i hemsk hosta som har gjort att han säkert hostat sönder nån muskel eller nåt. Men idag när han ringde VC sa dom att så länge han inte har feber är det inte lunginflammation. Han fick även tips om hostdämpande medicin.

Stackars Lukas som ser fram emot sin gympa nästan hela veckan, hade vart väldigt duktig och förstående.

När Richard kom till dagis hade L frågat om dom skulle på gympan, men då svarade R att nej pappa är lite sjuk så vi ska gå och handla medicin, och han följde snällt med. Han hade dock fått en massa små plasthundar som "muta" i affären :) men det kan han få gosungen. Han var superduktig i stallet idag med.

Igår ville han följa med mig det går ju inte när jag ska rida. Så jag lovade att han fick följa med på morgonen istället. Han var inte riiiiktigt lika sugen när jag väckte honom strax efter 7 :)

Men det gick bra. När vi kom hem åt vi frukost i köket, det händer inte så ofta... Men vilken massa tid vi sparade in. För då kunde vi gå derekt in i duschen istället för att fastna i tvn.

Men när Lukas badat klart, efter en låååång stund så ville han titta lite på tv.


Vi hann t.o.m åka och handla lite. Lukas var även där jätteduktig. När han ville ha något, som godis så s jag att det ska vi köpa när vi åker hem till mormor i helgen, det godkände han alla gånger. Han hittade nån mini drick yoghurt där svarade jag bara bestämt nej och det godkände han. Så skönt när det funkar i affären, värre är det när man går i den gången som avslutas med leksaker och bl.a ett set med MASSA småbilar. men det har jag bestämt att han ska få när han fyller år. Han kommer bli så glad när han äntligen till slut får den :)


Tösen var lite trött efter gårdagens skogsspring och nöjde sig med att följa med upp i morse och sen en kiss på tomten innan vi åkte. Tur var väl det för annars hade vi vart sena till dagis :)

När vi kom in kom precis två andra barn i Lukas grupp in, så när dom klätt av sig tog den ene honom i handen och Lukas ville följa med. Så skönt när det funkar att lämna... det är ju så ofta det inte gör det :)


Lukas och Rille sover i vår säng, eftersom jag ville titta på Sveriges Mästerkock lovade Rille försöka lägga honom även om medicinen gjorde honom sjukt trött, så vi kompromissade lite så dom la sig i vår säng, men jag ska nog lyfta över Lukas sen, det kändes väldigt varmt där inne när jag tittade till dom.

Jag väntar på att Game of Thrones ska börja.... :)


I helgen ska vi åka till mamma och pappa och träffa Sofie och Olivia.

Hoppas Rille mår bättre bara, vi hade ju tänkt gå ut och äta. Vi skulle gått på bio med men hittade ingen som båda gillade och som var värd att gå coh se.


Nu ska här spritas händer :)


 
 
Ingen bild

Lisabeth

1 mars 2012 11:32

Så Fia kunde inte heller? Usch nu får jag ännu mer dåligt samvete, stackars Lukas. Om Rille är sjuk nästa vecka ska jag tvinga med Fidde och så hänger vi med Lukas!

Har du börjat titta på Game of Thrones nu? Hihi. Jag fick ju se mig överbevisad, jag trodde ju att den skulle vara skit men tusan så bra den var. Eller vad tycker du?

Ne nu måste jag fortsätta med mina fördjupningsarbeten, buhu!

Emilie

1 mars 2012 13:50

Det gör inget Lisabeth, man kan inte alltid och jag frågar ju gärna eftersom man i värsta fall bara kan få ett nej. Lukas tog ju det så pass bra ändå.
Ja jag tänkte när det kom på svt1 att jag skulle passa på. Jag gillar ju det gamla hederliga att titta på ett avsnitt en gång i veckan. Men visst svär jag högt när klockan går så där fort och den där timmen är över. Det är ju lagom vid 22 med för då är man ju alltid hemma, aldrig nåt som stör. Jag gillar serien jättemycket hittills.

 
jessica, mamma i  Familjen vanlig

jessica, mamma i Familjen vanlig

6 mars 2012 19:22

O jag som längtar efter en bärbar... fast bara så jag kan sitta vid tv'n. Avskyr egentligen de små tangentborden som är på de bärbara.
Blir det gympa för Lukas imon? Judit ska gå med R för jag jobbar heldag imon :)
Duktig du är med löpningen, viktigt att man kommer ut ju oavsett hur långt man springer.
kram j.

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards