Alla inlägg under april 2012

Av Emilie - 3 april 2012 20:59

jag orkar inte mer......


förra veckan fick jag springa som en tok på toa p.g.a magsjukan, som ett jävla brev på posten får jag nu springa som en jävla tok på toa p.g.a urinvägsinfektion.Jag orkar inte springa mer nu....har vart där säkert 20 ggr sen 18.30 när jag kom hem från stallet.


Nu börjar jag sakna Lukas med, vill ha min gosunge!

imorgon får jag ju träffa honom igen, om jag orkar mä så länge.....nu var det dags igen.... var ju ändå 5 min sen sist, lätt att följa tv program nu...

Av Emilie - 1 april 2012 21:02

Jag blev precis ganska skrämd av hem-telen som ringde.

Här är ju så tyst och skönt efter att Lukas väldigt lyckat somnade 19.30

I åska, regn/snö/hagel, ljust ute.

Jag tänkte sen men vem fan ringer nu...

Så var det en kille som presenterade sig innan han ens sagt klart företaget sa jag "SKOJAR DU???"

"näe" svarade han...

"klockan nio en söndag, inte en chans!!!"

"okej förlåt då ska jag inte störa mer"


Fy fan va gött det var!

Nån måtta får det faktiskt vara!

Ringa här och störa mig i godispåsen, vad är det för stil??


Idag när jag och Lukas gick ut på förmiddagen åkte precis grannarna iväg. Så vi tog en promenad med Tösen istället, Lukas gick själv då alltså. Vi gick ner för backen, mot Ica, inte ner mot stationen, under järnvägen och sen mot stationen och under järnvägen igen och hem upp för backen. Jag fick dock bära honom från hästen, till trapporna vid stationen och sen upp för backen.


Vi såg massa spännande saker, många bilar, ett flygplan som hade nån övning som åkte runt runt runt och fram och tillbaka. En polisbil.


När vi kom hem gick vi till studsmattan lite, men det var inte lika roligt utan sällskap. Så vi gick in, det var ju lite kallt och nu var vi trötta. Vi tog lyxlunch :) väldigt hälsosamt, bullarna vi bakade igår :)

När grannarna kom hem blev det lite studsning, sen gick vi in till oss, lite mer fika, och bus med grabbarna. Senare ut igen och studs och annat stoj och bus. Den gången gick Rille med ut och jag tog hand om några mer fönster här hemma. Slängde lite trökiga blommor. Så nu är det fint i fönstrena.


Under eftermiddagen blev Lukas lite trött och kinkig, men vi lyckades hålla honom vaken. Även genom ett utbrott efter att han inte fick godis :)


Vi planerade tidig middag och det lyckades. Kl. 17 blev det utegrillad kyckling med pommes, vitlöks creme fraiche. Lukas var inte super intresserad av att äta så ett tag senare ville han ha macka. Fine by me. Hellre det än inget. Vi mös lite i soffan under slutet av Rio, gick in i sängen och läste en bok och han somnade sen. Jag trodde inte riktigt på det först, men jo då, han sov.

Nu ska vi se om Rille vill kolla på film med :)


Hoppas ni haft en bra helg!

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards