Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

ÄNTLIGEN

Av Emilie - 22 juli 2012 21:41

semestern är här och det härliga vädret med den!


Men det tog sin tid idag. Var inte klar förrän kl 17. Ska man behöva jobba över sin sista dag?!?!?!

Var VRÅLHUNGRIG på väg hem, Rille föreslog pizza i min svagaste st und, elakt!

Men pizza fick det bli.


Jag har tvättat upp nästan all tvätt på jobbet idag. 20 sängar!!!!

ink. mina skjortor i en maskin och förkläden i en maskin. Har sprungit som en dåre i trapporna.


Tänkte att det skulle vara gött att inte behöva tvätta på ett tag. Men va tusan, mina egna kläder att ha här hemma då... dom behövde sig en omgång med...

Kör nog lite imorrn med så här blir tomt på tvätt i huset, så man slipper tänka på det på ett tag.

Imorgon blir det även storstädning här hemma, så vi är redo att öppna dörrarna för andra människor, som det är nu borde ingen få komma in. Speciellt nu när Tösen löper med...suck! först fäller hon sen löper hon, det får aldrig vara rent här hemma!


Tisdag morgon, kl. 9 kommer Sofie och Olivia till Jönköping, så då ska vi hämta dom där. Det blir nog nån go frukost nånstans och sen en sväng till Olssons för att leta efter regnkläder till Lukas.

Kanske en liiiiten sväng på Maxi med. Fylla kylen och frysen inför alla goa grillningar under semestern.



Igår var vi på 90års kalas. En riktigt pigg och go gammelfarfar till Lukas. Han är otroligt pigg för att vara så gammal. Lukas fick åka en sväng på Karl- Eriks rullator. Lukas pekade och K-E körde. Så söta.

Jag hade fixat maten, med lite hjälp av Lisabeth som även fixade tårtorn. SUUUUUUUPERGODA tårtor. INTE BRA!  Men allt vi gjort var väldigt uppskattat. Kul!

Vi fick även se en nyhet, Lukas ka få en syssling i December. Richards kusin Bella som är tillsammans med en gammal klasskamrat till mig sen högstadiet. Lite skumt när det förflutna smyger sig på, på det viset. Men dom verkar väldigt lyckliga tillsammans så det får väl gå :)


Nu ska jag se om Lukas vill gå och kissa. Nu i eftermiddag påbörjades det stora blöjprojektet.

Det stora problemet är ju att bajsa på toa/potta. Men nu sa vi att varje gång han gör det får han en ny liten bil. Så vi ska köpa ett stort set så vi är redo här hemma. Det verkar som han köpte det med, vi får se!


 
 
Ingen bild

Lisabeth

22 juli 2012 22:37

Vilken otur det vore om ni inte hittar något regnställ på Olssons så vi måste åka förbi Gekås på väg till Varberg, det vore så himla syyyyynd!!! ;-)

Akta så du inte får slut på superlativ =)

 
Sofie

Sofie

23 juli 2012 07:30

Gött för Olivia att krypa runt i de röda prickarna :) en egen personlig mopp ;) ska lämna de vita leggingsen hemma :)

http://lifebymrs-m.blogspot.com

Emilie

23 juli 2012 10:52

Vi ska städa och sen får hon ha trosan på sig, så får vi ha lite utkik om det kommer nåt under natten när hon alltid lyckat sa av den.

 
Camilla

Camilla

23 juli 2012 15:26

Härligt att du äntligen fått semester! Hoppas ni får en bra ledighet!
Lycka till med blöjprojektet! Pågår här också, går sådär. Kanske inte var en sån dum ide att "muta" med nya bilar...;)
Kram C

http://tuffevictor.bloggplatsen.se

Emilie

23 juli 2012 21:35

Ja blöjo-projektet är intressant. Idag har det gått åt 3 kalsonger tror jag. 1 par i olycka vid pott kissning. Vi har inte behövt muta idag, men han sa att han hellre vill ha choklad än bil, så vi får väl se när vi kommer dit.

 
hos familjen vanlig

hos familjen vanlig

25 juli 2012 19:01

Du har ju lyckats pricka in bästa semestervädret helt klart!! Kan du vara värd efter att ha jobbat så många veckor.
kram j.

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

 
Sandra

Sandra

1 augusti 2012 12:11

Hoppas att ni har en härlig semester och att det går bra med potträningen. Man får ha tålamod i början då det kan bli många olyckor och tvättmaskinen får gå varm men skam den som ger sig ;-)

http://sandrasyren.blogspot.con

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards