Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Dr. Auschwitz

Av Emilie - 31 mars 2011 22:27

Jag hatar honom!!!

och nä han heter inte Auschwitz, men nästan. Alla som besökt honom tycker så med.


Lukas var lite extra gnälli imorse. Men det brukar han vara efter att han varit sjuk ocj ska till dagis. Men strax innan kl 14 ringde dom från dagis, han hade nästan 40 graders feber. Så det var bara att byta om och åka.

Stackarn!

Han var helt väck. Maggan sa till mig att jag borde åka direkt ner ttill vårdcentralen så nån fick tittat på honom. Sagt och gjort, men givetvis satt alla på möte just då. Hon lade in oss i sköterskans telefonlista så hon skulle ringa 15.30-16 tiden. Hon i "receptionen" kunde nämligen inte boka tid hos läkarn, utan bara en sköterska. Men hon ringde sen så småningom och efter en del prat så sa hon att det fanns en tid om 10 minuter. Så det var bara att kissa och klä på oss, och ändå åkte vi 16.02 Men det spelade ju ingen roll. För vi fick vänta till 16.25 innan han kom...och vem var det som stod där i korridoren och tog emot oss....jo doktorn from Hell!!!

Jag har besökt honom en gång själv för några år sen, Richard har besökt honom och Fidde, alla hatar honom.


Vi fick komma in i ett läskigt otroligt sterilt och opersonligt rum. Som jag tyckte var läskigt. Så fort han satte sig mittemot oss och tittade på Lukas så började han stortjuta. Han tyckte inte Lukas såg så sjuk ut.


HALLÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!


Lukas satt helt "bortkopplad" i mitt knä med helt tom blick och han säger så. Och vad vet han om hur Lukas ser ut annars. Normalt sitter han knappt still och tjötar konstant.


Sen skulle han försöka lyssna på honom. Gick jättebra när Lukas skrek som en tok. NOT!

Sen kollade han i hans öron och japp Öroninflamation.

Han sa i allt skrik att han ordnar pencilin kur och att vi skulle komma tillbaka om tre månader och sen gick han. Han sa nåt om nässpray med.


Så fort vi kom ut ut rummet slutade Lukas skrika och jag frågade igen vad han hade sagt, inte så lätt att uppfatta det när man sitter och är jätte orolig för sin son och knappt hör vad han säger. Gick därifrån helt tårögd.

Kunde han inte ta sig nån mer minut och höra på allt som Lukas haft det senast, och kolla upp honom ordentligt???


Nästa gång jag eller Lukas ska till nån läkare så kommer jag vägra ta tiden om det är hos honom. ALDRIG IGEN!!!


Blir helt gråtfärdig bara jag skriver om det. Himla dumma doktor.

Det är väl inte mitt eller min sons fel att han var sen och inte kände för att bli sen hem...


Annars ikväll har jag varit ute och riditm det var lite blött.

När jag kom hem satt Lukas jämte mig i soffan och jag pratade med mamma i telefon. Lukas satt med ryggen mot mig och lutade mot ryggstödet. Och kurade in sig under min arm, och där somnade han. Efter vi lagat en sen middag och ättit bar Richard in honom till sin säng. Vi får se hur länge han kan sova.


Jag hade ju stora planer inför imorgon. Besiktiga bilen och shoppa stövlar, jacka till Lukas och lite mat inkl. hundmat. Sara skulle följt med oss också.

Vi måste iaf besiktiga bilen. Funderar på att åka in igen på lördag och få allt gjort. Vi får se hur det bli...



Lilleman hemma hos farmor och farfar härom dan. Så snygg i stora mössan, brillor och det bästa...fingervantar. Snygg snordetalj med :)

 
  Man tager vad man haver, och Lukas gillar ju verkligen sin hund.



  Jag fick visst med mig en liten kompis till jobbet idag, Tur att det är Lukas extra kanin och inte är helt beroende av den


Så här gott sov han i soffam. Min stackars lilla bebis! 

 
 
Karro

Karro

1 april 2011 23:00

Att dessa läkare bara vågar göra på dett aviset och säga sånt: Jag blir sååå arg. Har oxå fått de i ansiktet att de minnsann inte är nått fel på mina barn och när jag har gått därifrån så har jag både pencilen och annat utskrivet för både öroninflamation och halsfluss:-( Nej jag tycker du ska skriva in dej på lejonungen i jönköping! Där är man alltid välkomen hur lite eller hur sjuk man är!
Kram K

http://www.appelblomman.blogspot.com

Emilie

2 april 2011 10:21

Jag har hört mycket gott om Lejonungen innan, men får man gå där om man bara har "normalsjuka" barn då? Hade för mig att dom var lite specialister ifall dom har nån extra sjukdom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards