Direktlänk till inlägg 25 mars 2012

Gratis workout

Av Emilie - 25 mars 2012 22:03

Ja det kan man ju kalla det. Att hjälpa sin syster att flytta från andra våning, till 3e våning en liten bit bort.

Jag bar inte ens i närheten av vad de andra gjorde, som Richar som är paj i ryggen och har träningsverk i vaderna efter allt trapp spring. Dessutom hade vi två barn att hålla reda på. Lukas har varit så duktig hela helgen. Han har älskat allt spring i trapporna. Han spenderade nästan hela dagen i alla trappor överallt.

Vädret i Göteborg igår var ingen höjdare, som det lovats, men tur var väl det. Det var lagom flyttväder. Inte supervarmt. och alldeles molnigt. Vid 19 la jag och Sofie ner städningen i gamla lgh då var det lite i frysen kvar samt golven. Det ska dom nog hinna med i veckan :)

Då blev det en stor pizzabeställning med vin. Lukas tog sig igenom ett par genom-tjurningar och började äta som tur var. Då blev det liv i luckan. Han åt så bra så han fick en rad choklad, och jisses, det satte fart på honom igen. Sen somnade han gott på vår luftmadrass :)


Jag och Lukas har delat säng i helgen. Rille fick ta soffan. Första natten väcktes jag av sparkar titt som tätt, och mellan lör-sön vaknade jag flera ggr ich kunde knapp somna om. Så snart ska jag hoppa i säng och ta igen mig.


Idag struntade vi i lägenheterna och gick ut på långpromenad, första stoppet, en jättestor lekpark. Sen skulle vi äntligen kolla på lite båtar. Lukas ville åka med, men det hann vi inte.

Det fanns väldigt många mellanstora båtar i Göteborg :)

Vi köpte varsin glass och satte oss på kajkanten och njöt i solen vid Eriksbergshallen. Inte så långt från Götheborg, båten... Lukas sa att han kom ihåg när vi bodde på hotellet där.

Vi traskade hemåt, packade ihop Rille och åkte vidare mot Frölunda/Tynnered, till Therese med familj.

Vi stannade ute och fikade och barnen stojjade runt i lekparken där.


Jag hoppas jag hittar en helg att klämma in en Göteborg resa för mig och Lukas. Vi ska ta tåget från Gnosjö.

Det kostar knappt 100:- Lukas skulle bli så lycklig över att åka tåget och sen att vi skulle kunna åka lite Älvsabben(båt) under helgen, bara chilla runt och mysa. Jag sa till Sofie att till semestern kanske, men givetvis hoppas jag innerligt att det hinns med innan dess. frågan är bara när???


Lukas provar sitta på den lite för stora björnen, inte så bekvämt, den lilla var bäättre


Den stora rutchkanan, blev lite för stor med många barn omkring och efter 2 testrundor insåg han att den var lite för stor.

 


äntligen glasspaus

 

oroa er inte, denna kajen hade en brygga under med!



Bästa systern och sötaste systerdottern Olivia!

 


Cornelia skulle på kalas, då hittade Lukas så fina saker, en rosa dockvagn och så fint diadem att ha på huvudet.

 


Min älskade älskling med sitt fina diadem på, tillsammans med Therese och den lille söte-pojken Felix.

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards