Alla inlägg under mars 2012

Av Emilie - 13 mars 2012 20:48

Idag tog jag på mig uppgiften att testa....


 


Goda?? ja...men inte en sensation :)

jag provade bara original, inte choko.

Det var som en vanlig cookie, men det blir ju inte så torrt när den goda nougaten är där i mitten.

Mina favorit cookies är nog fortfarande 1: Jamies 2: Icas med ljus och mörk choklad.


Nu är det snart hemmafruar på tv :)

Av Emilie - 11 mars 2012 21:08

Ibland önskar jag att min lille älskling hade en avstängnings-knapp.

För hans egen skull så han kan somna i tid.

Som idag. Nu!

Igår blev det sent för honom, det var kalas i släkten så Rille och Lukas var där medans jag var med mina tjejkompisar.

Han somnade strax efter 22 i bilen hem, och idag vaknade han vid 10. Ganska lagom för då behöver han inte sova på dan. Det är alltid så svårt annars när han vaknr vid 8. Man vill ju att han ska somna i tid så han är pigg inför en vecka med dagis. Vi har varit på kalas idag med, men bara mellan 15-17.30 Hos Fidde och Bettan. Bettan fyllde år igår och Fidde i slutet av Mars. Vi hämtade pizza på vägen hem och när vi ätit var Lukas ganska trött, så vi borstade tänderna och tog pyjamas så han skulle kunna mys-somna i soffan med oss. Men han gjorde aldrig det. typ 19.20 gick jag med honom i säng, 20.15 gav jag upp. Han kunde inte somna. Han försökte verkligen men det gick inte.

Vi satte oss hos pappa i soffan och tittade på Så ska det låta och nu vi 21 så gick dom in i vår säng. Jag hoppas verkligen att han somnar fort. Det är inte roligt att dra upp honom trött och dan till dagis.


Igår lördags, var vi en sväng i stan, vi skulle köpt cykel till mig men det blev en till Rille istället. Den jag ville ha fanns inte inne och Rille cyklar ju ändå varje dag till jobbet samt hämtar Lukas 3 dagar i veckan. Det var viktigare att han fick en än jag. Är ju dumt att betala mer för en annan modell som jag ändå inte ville ha liksom...


Jag spenderade kvällen med Linda, Linda och Sara. Vi fick härliga nyheter, Linda var gravid och väntar barn i september. Hon och Gustav står även för sommarens bröllop. Dom fick byta datum nu från 25/8 till 2/6, det passade dom liiiite bättre :)

Det blir bröllop ute på Visingsö, vi hoppas på blommande träd och strålande solsken från en blå himmel.

Det ser jag verkligen fran emot. Plus att jag kan plocka fram någon av mina klänningar igen. Kanske dags att använda den jag hade på Sofies och Jamies bröllop. Om jag kommer i den vill säga, väger ju ändå 5 kg mer nu... den satt ju som en smäck då...jag får helt enkelt jobba på det.


Men det för dröja nån vecka...har åkt på en sån dunder förkylning just nu...


Just det och Mello-finalen. Loreen är jätteduktig men jag tycker bara så synd om Danny. Man blir så himla glad av hans låt.


Trevlig söndagkväll gott folk, njut av nån bra film nu :)


Lukas var med mig i stallet i tisdags och "red" lite på Herkules, så snorig man kan vara...ja!


Kalvarna, dom älskar att slickas, iaf den till höger, sååå nyfiken

 


Lyckan härom morgonen när det var snötäckt ute igen, men det är ju äntligen borta.

 

Kan du gissa vad detta är??

 

Vår tjej- melodifestival middag, såååå gott

    

han är så söt när han sover :)

 


Gissade ni rätt??? detta var resultatet av det bruna högen iaf...snabbt räknat 336, förutom dom som åts upp på vägen eller hamnade i mitt kylskåp :)

   

Av Emilie - 10 mars 2012 09:54

På torsdagskvällen hade Lukas först busat med pappa och sen krupit upp i soffan jämte Rille och lagts sig ner och somnat. Men lite senare under kvällen låg han bara och hostade hela tiden, vaknade flera gånger och hostade och hade sig, så då bestämde vi att Rille och han skulle vara hemma på fredagen.

Jag kunde ju inte riktigt, men Erik fortfarande på sjukhus och Anders hade massor att göra utöver den vanliga maten.

Under fredagen var Erik på Ryhov och gjorde en hel-genomgång av hjärtat, dom skulle även gå in och titta.

Dom tror nu mest att han har TBE, men hur får man det mitt i vintern, det finns ju inge fästingar nu...det får vi väl se.


När jag kom hem var jag ganska trött, jag lade mig i soffan och skulle kolla på skidskytter, det var ju inte så kul att titta på så jag somnade istället. På kvällen blev det min favorit fredagsmat, pasta med räkor vitlök och persilja :)

Lite vin till det med såklart. Jag kämpade med att få Lukas i säng sen lade jag mig i soffan och somnde igen.

Jag tror det har varit en jobbig vecka :)

Kändes som det var länge sen jag var hemma kan ju bero på att jag jobbade måndag kväll var i stallet under tisdag kväll jobbade onsdag och torsdag kväll, jag brukar ju kunna smita hem vid 18 på torsdagar och har mest pappersarbete under onsdagarna men nu var jag i köket och gjorde massa tunga arbeten båda dagarna.


Idag ska vi till stan och köpa en cykel. Pojkarna lämnar jag av hos Rilles faster och jag ska kolla på Mello finalen med mina tjejkompisar, Sara, Linda och Linda


Men NU ska här lösas Melodikryss!!!

Wish me luck!

Av Emilie - 8 mars 2012 07:12

WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY??????


asså jag hörde ju igår att det skulle komma, men jag var inte beredd på att det skulle vara heeeeelt vitt när jag vaknade. What the fuck!

Jag som hade tänkte gå promenad med Lukas och Tösen ner till Systemet idag och om vi kom iväg itid skulle Lukas få gå själv. Men fortsätter det  i den här takten lär vi inte kunna det. Men jag vet ju en som blir lycklig som kommer kunna åka snowracer ner istället.

Det verkar inte som att det ska kunna hålla i sig det här iaf, hoppas jag verkligen!


Jag brukar inte ogilla snö, men jag var mer inne på att kunna komma igång med mitt springande ordentligt nu, och kanske även ikväll, men det här sänkte mig totalt!


Nu ska jag titta på slutet av Game of Thrones, höll på att somna  när jag slog på det på play igår.

Det är så himla gött att Svt Play funkar på TeliaTV igen. Bara att klicka fram och sätta på, istället för att sitta med krångeldatan i knät och mixtra samtidigt som man försöker se nåt.


Han en bra dag hörrni, i snöyran *suck*

Av Emilie - 7 mars 2012 21:21

När jag kom till jobbet idag stod Anders bil på parkeringen, han skulle vara ledig idag för atr greja med grunden till sitt nya hus. När jag kom ner och skulle byta om satt Erik där och bytte om. Vit i ansiktet och vinglig och lite ut balans. Han hade kämpat hela förmiddagen för att klara det och trodde att det skulle gå över men icke.

Vid 16.30 ringde Anders som hade fått höra av Eriks mamma att han hade fått åka in med ambulans för han hade tecken på att han haft stroke. Han är 23 år!!! Dom hade inte hittat nåt unde kvällen som bekräftade det men han fick ligga kvar på Stroke avdelningen för säkerhetsskull.


Vad händer med mina jobbarkompisar?!?!


Eftersom inte Erik kommer till jobbet imorrn fick jag ganska mycket att göra under eftermiddagen.

Riva 10 kg morötter

Pizzasallad på ca 10 kg vitkål

Bönsallad

Riva 40 kg potatis tills imorgon

skiva 7 kg purjolök

Skära rest kokt potatis som ska stekas nån gång.


19.30 var jag trött och åkte hem. Ladda batterierna inför imorgon.

DÅ är det schnitzel och myyycket folk kommer komma.


Lukas och Richard var på gympan idag. Det hade gått jättebra.

Lukas hade skött sig bra och gillade det även om det inte var hinderbana :)


Nu ska jag stänga ingen datan för att kolla ostrört på retsen av 1,5 avsnitt av Greys Anatomy.

Game of Thrones finns ju på play kanalen :)


Av Emilie - 7 mars 2012 09:53

Nu var det dags för studiedag igen, men denna gången är det bara halvdag och eftermiddag som tur är, så Lukas blir hel-ledig eftersom han inte skulle börjat förrän 11.

Eftersom det inte gjorde så mycket att det kunde bli sent igår så fick Lukas följa med till stallet. Jag hade bestämt mig för att inte rida då jag jobbade måndag kväll också och ska träffa tjejerna på lördag. Behöver lite mer Lukas tid än så på veckorna :)

Vi var uppe i stallet 2 timmar. Lukas var för det mesta jätteduktig och lullade runt.


Helgen spenderades hos mamma och pappa. Jag fick följa med mamma på en ridtur, på hennes gamle 22-åring som är lika pigg som vanligt, och han är så lycklig när han får komma ut. Mamma har ju två andra som hon tränar och en som hon ska rida in, så tiden räcker inte riktigt till.


Sofie och Olivia var också och hälsade på. Vi gör ju så ibland, bestämmer träff där hemma en helg, så vi får ses alla, det ligger ju lagom "på mitten" där finns ju gott om plats med.


På fredagen lyxade vi lite och mamma fick ta hand om Lukas och lägga Olivia så vi kunde åka till Jönköping och gå på Soya och äta mongolisk buffé. Så himla gott.


Richard mår väl lite bättre nu än förra veckan men inte helt hundra, han har ganska mycket rethosta kvar.

Så idag blir det nog lite bus för pojkarna. Det är ju underbart väder och Lukas har önskat pizza, det vet jag ju en som inte är sen med :) Dessutom blir det gympa ikväll äntligen. Jag vill också komma ut lite i solen så det är dagst att klä på sig efter duschen kanske.


Lukas har börjat använda väääärldens sötaste uttryck KÄRA NÅN.

Han sa det första gången änr jag skulle ta på honom strumporna och han höll på att trilla, att jag inte dog. Nu användera han det mer ofta eftersom vi tycker det är ganska roligt när han gör det.

Ni kan ju bara tänka er hur sött det är när han gör det. Lille Lukas som är så försiktig av sig och så säger han käja nån när nåt håller på att gå galet...min lille going.


Sätt fart med er ut i solen!!!

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards