Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Göteborgshelg

Av Emilie - 8 maj 2012 22:12

Ja en helg i bästa staden stod på schemat.

Vi lyckades komma iväg 1 minut innan utsatt tid....händer oss ALDRIG!

Meeeen... Lukas och Rille hade ju en plan som inte riktigt stämde med min. Rille hade nämligen lovat honom en röd motorcykel. Rille skulle få en gul lastbil och jag en röd bil. Undra varför Lukas valde just de sakerna.

Så biltema fick det bli. Och lite leksaker hittade vi allt. En gul lastbil till sandlådan med extra sandlåde leksaker, ett set med lite olika väg arbets fordon och det sista verkar jag inte komma ihåg just nu.

Han valde även en mjukis vovve till Olivia.

Kim fick veta att vi skulle till biltema så han ville ha lite saker till sin renovering. Vi skulle ändå förbi honom och hämta lite öl, åt Sofie.

Sen bar det av. Strax innan Borås svängde vi en sväng söderut för att hämta lite hästmineraler och annat bra att ha till dom. Sen bar det av igen. 45 min sena blev vi bara totalt. Typiskt!


Vi bjöds på indisk hämtmat. Gott! det får man ju inte så ofta här hemma.

I vanlig ordning blev det sent, för Lukas. 22.30 kom vi till slut i säng, men då passade vi på att lägga oss tidigt allihopa. På lördagen blev det båttur med Älvsnabben. Det var skoj! för vi gjorde det med bästa Therese och hennes barn, Cornelia och Felix. Vi hoppade av vid Lilla Bommen och fikade lite. Lukas och Cornelia yrade mest runt inne på fiket, men som tur var så var vi ensama så det var inte så farligt störande för andra.


Vi tog båten hem igen och började sista minuten förbereda inför 60 års kalaset / inflyttningsfesten.

Det blev en väldigt trevlig och lyckad eftermiddag kväll. Många barn blev det med.

På söndagen var vi alla lite trötta/slitna så vi sov lite längre och tog en lång frukost.

Lukas ville promt smaka citronpeppar. Och det gick ju som det gick, han vill aldrig ha nån krydda igen tror jag. Det var starkt på tungan och han grät och grät tills jag tvingade i honom lite yoghurt så det skulle försvinna. Efter ett tag hämtade han sig igen, som tur var.

Lukas och Cornelia fick sig ett ordentlig bad medans jag tog hand om det sista stöket efter festen.

Sofie och Jamie och Olivia skulle senare på kvällen ta sig en flygtur till England några dagar.


Till slut lyckades vi bli klara med packning och kom iväg, men fastnade rakt över gatan på macken för att tvätta bilen och byta en trasig lampa, och den andra med tydligen eftersom den visade sig vara trasig med. Allt eftersom det var dags för besiktning dagen efter.

Den gick igenom så fint, förutom de där två lamporna som det var fel färg på....typiskt!!!


På söndagen kom vi hem redan vid 4 tiden och Lukas valde middagen efter att ha hört fiskmåsarna på söndagsmorgonen, jag berättade nämligen att dom äter fisk, så det ville han med ha.

Grillad lax och potatismos, han är duktig på att välja mat han den där sonen.

Eftersom han varit en sån toppenson denna helgen fick han köpa en glass som han skulle äta efter maten.

Han har varit sååå duktig och lekt så snällt med sina kusiner. Och att han äntligen fick Olivia och skratta, eller asgarva. Hon har inte gjort det riktigt innan, men nu fick vi veta att hon kan. Han stod bara och hoppade framför henne, det var visst jättekul.


Nu ett par bilder, sen hänga kläder och sen härliga sängen!



Min lilla söta flanör!
jag älskar när han går så här, så sött. En bild från förra veckan när det var varmt.



 


Åker lite båt


 


Lukas leker med Emma, dotter till Sofies kompis Therese, som när som även ska få en liten pojk!


 

Lukas slevade i sig ordentligt!



 


Sen avnjöt han sin glass på trappan i solen.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emilie - 11 februari 2016 22:07

Jag kom på att det var dags att byta namn igen. Jag bor ju inte längre på Lindgatan.  Tillbaka till ursprungsnamnet, det kändes som en bra idé    Det händer ju att jag får lite bloggsug ibland, som ikväll.    Idag har Lukas åkt till Richard...

Av Emilie - 21 november 2015 02:05

Det finns en del som undrar vad som hände mig sommaren 2015.En del av er har förr läst här, när det fanns nåt att läsa vill säga.Så här kommer den stora förklaringen… Många var det som helt plötsligt fick se mig på bild, kär i nån som ni inte ...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:45

Veckan som gick blev verkligen full av kalas. På Onsdagen var det filmpremiär med Onda mannen, filmen som Lukas och hans dagiskompisar gjort. Den ska komma upp på kommunens hemsida så länk kommer så fort den finns där. Lukas farmor och farfar firade...

Av Emilie - 29 juni 2015 17:29

Detta inlägg påbörjades nån dag efter midsommar, men hanns helt enkelt inte med. Nuså! Nu har jag en stund över innan jag ska till stallet. Vår stuga på kusten är nu uppdelad mellan våra två släkter varannan vecka. Vi får helt enkelt inte plats al...

Av Emilie - 31 maj 2015 21:06

Denna veckan har det vart fullt upp på jobbet. Så helgen har varit uppskattad. Igår, lördag fick vi ändå ställa klockan tidigt, jag och Lukas hade frukost att servera på jobbet. Lukas vill så gärna följa med, även om det betydde att bli väckt 6.15. ...

Presentation

Besöksräknare

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag följer

Mammabloggar

Bloggar av mammor och gravida

Bli en buzzare

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards